Ce alegeti dintre Xiaomi Mi 10 si Mi 10 Lite?

0 Shares
0
0
0
Ce alegeti dintre Xiaomi Mi 10 si Mi 10 Lite?

Pentru un numar foarte mare de persoane, alegerea unui smartphone este o sarcina destul de dificil de indeplinit, dat fiind faptul ca nu sunt prea prieteni cu tehnologia, si nu cunosc foarte bine specificatiile tehnice ale telefoanelor.

Pentru acele persoane care isi doresc un smartphone la un raport calitate – pret foarte bun, exista diferite telefoane xiaomi disponibile, iar acest articol prezinta doua dintre ele: Xiaomi Mi 10 si Xiaomi Mi 10 Lite.

Daca aveti nevoie de un nou smartphone, este cat se poate de firesc sa va indreptati atentia spre un dispozitiv al acestui producator, pentru ca Xiaomi intra in urmatoarea generatie de smartphone-uri cu aceste doua modele.

Xiaomi Mi 10: aici vine noul flagship

Xiaomi Mi 10 clarifica imediat ca aveti un nou smartphone de top in maini. Camera frontala de 20 megapixeli se afla intr-o mica gaura a afisajului, asa-numita gaura perforata, in loc sa fie intr-o crestatura a afisajului. Acesta si afisajul rotunjit AMOLED cu diagonala de 6,67 inci si Corning Gorilla Glass 5, creeaza o impresie generala de inalta calitate.

Caracteristici inteligente cu multa putere si 5G

Noul smartphone are de asemenea mult mai multe caracteristici sub capota: Procesorul Snapdragon 865 de la Qualcomm, cu opt nuclee cu frecventa de pana la 2,84 gigahertz si 8 GB de memorie RAM, ofera o putere de calcul moderna.

In plus, dispozitivul dispune si 128 GB spatiu de stocare ideal pentru Android 10, precum si pentru aplicatiile si media. Si mai trebuie de-asemenea facuta precizarea ca Xiaomi Mi 10 accepta de asemenea, noul standard de comunicatii mobile 5G.

Bateria de 4.780 mAh face din Mi 10 un smartphone foarte cool, care ar trebui sa poata rezista pana la doua zile cu o singura incarcare. Apropo de incarcare: puteti incarca smartphone-ul atat prin cablu, cat si fara fir, super rapid cu 30 de wati. Un proces de incarcare de 100% dureaza doar 56 de minute cu cablul USB de tip C si doar 69 de minute cu versiunea wireless.

Sau mai aveti in mod regulat cateva procente din baterie? Apoi, puteti utiliza functia de incarcare inversa a Mi 10 pentru a dona aceasta energie altor smartphone-uri care accepta incarcarea fara fir. Destul de inteligent, nu?

Camera quad de 108 megapixeli cu video de 8k

Strict vorbind, Mi 10 are cinci camere in dotare: una in fata si un total de patru obiective in spate. Camera principala din spate are o rezolutie de 108 megapixeli si este sustinuta de un unghi ultra-larg de 13 megapixeli, precum si de un senzor de adancime de 2 megapixeli si un obiectiv macro de 2 megapixeli.

Acesta din urma este potrivit in special pentru prim-planuri cuprinse intre doi si zece centimetri. Camera selfie din fata are o rezolutie de 20 megapixeli si ar trebui sa va uimeasca datorita unor functii super cool, precum functia de frumusete si machiaj.

Desigur, puteti filma si videoclipuri cu Xiaomi Mi 10. Nu numai rezolutia 8K este convingatoare, ci va puteti bucura si de diferite functii precum modul de noapte 2.0 pentru inregistrari reusite in intuneric si modul vlog cu setari speciale pentru jurnalul video.

Xiaomi Mi 10 Lite

Dupa cum sugereaza si numele, acest model este versiunea mai mica. Dar veti obtine in continuare performante suficiente, o multime de functii inteligente si un sistem de operare de ultima ora. Un procesor Snapdragon din Mi 10 Lite functioneaza de-asemenea foarte bine.

Un astfel de smartphone dispune de 64 GB spatiu de stocare si 6 GB RAM, insa ce este foarte interesant legat de acest smartphone, este faptul ca accepta tehnologia 5G. Cu videoclipuri 4K si o camera frontala de 16 megapixeli, puteti obtine clipuri video si fotografii foarte reusite.

0 Shares
You May Also Like