La ce sa fii atenta atunci cand cumperi o capa blana: top 3 criterii pe care sa nu le omiti

0 Shares
0
0
0
La ce sa fii atenta atunci cand cumperi o capa blana

Din garderoba femeilor elegante si stilate nu poate lipsi o capa blana. Acest articol vestimentar aduce un plus de rafinament oricrei tinute si te face sa te simti ca o diva pe covorul rosu. Nu doar frumusetea este elementul care o recomanda, ci si nivelul ridicat de confort.

Fac echipa buna eleganta si confortul, insa numai atunci cand produsul este achizitionat din casele de blanuri care investesc in materiale premium, cumparandu-le de la cele mai mari burse de blanuri din lume.

Daca vrei sa iesi din anonimat printr-o tinuta de exceptie, asigura-te ca tii cont de criteriile esentiale, atunci cand cumperi o capa blana naturala.

  1. Aspectul estetic: imagineaza-ti daca iti vei dori sa porti capa si sezonul urmator, peste 2 ani etc

Hainele de blana naturala reprezinta o investitie pe termen lung, de unde si costul lor ridicat. Vorbim despre bunuri de lux, menite sa transforme orice tinuta banala in una de exceptie. Ca atare, aceste categorii de produse nu se cumpara din impuls. Asigura-te ca abordezi matur decizia de achizitie si fa-ti un scenariu in minte: iti vei dori sa porti respectiva capa din blana naturala si peste un an, doi, trei, patru?

Daca ai orice fel de ezitari, asigura-te ca le elimini, inainte de a plati costurile de achizitie. Trebuie sa stii ca poti opta pentru modificari in marile case de blanuri, ce iti pun la dispozitie servicii de personalizare, tocmai pentru a beneficia de produsul perfect.

Ex: poti schimba culoarea capei, dimensiunea ei, lungimea, accesoriille, materialul, captuseala si asa mai departe, in functie de preferintele si nevoile tale. Simplu.

  • Raportul dintre calitate si pret, dar si perioada in care poti beneficia de garantia produsului

Hainele de blana sunt considerate bunuri de lux, motiv pentru care costurile de achizitie nu sunt o surpriza, daca vorbim despre blanuri de calitate premium. In spatele unui produs finit, se afla procedee folosite in croire si tabacire, alegerea unei materii prime,  iscusinta mesterilor croitori si o varietate de multiple alte aspecte de care trebuie sa tii cont.

Cel mai important criteriu, insa, ramane materia prima, care dicteaza si raportul dintre calitate si pret. De exemplu, hainele din piei intregi vor fi intotdeauna mai scumpe decat hainele compuse din bucati cusute de blana. Specialistii iti recomanda sa alegi – cu maxima atentie – mediul de achizitie al blanurilor.

Casele de blanuri sunt medii sigure, unde poti obtine informatii despre modul de concepere al blanurilor, in special daca aceste magazine de lux sunt certificate Furmark.

  • Brandul, un criteriu esential in acest domeniu, de care trebuie sa tii cont

Atunci cand vorbim despre hainele de blana, brandul joaca un rol esential si este un indicator important de care ar trebui sa tii cont in procesul de achizitie. Alege brandurile cunoscute, casele de blanuri care au deja o notorietate si care pot veni in intampinarea ta cu beneficii concrete.

De exemplu, exista o casa de blanuri din Romania inclusa in programul global Furmark, ce atesta calitatea premium a produselor sale.

Casa de Blanuri MG, cel mai recomandat magazin blanuri din tara

Casa de Blanuri MG este un magazin blanuri de lux, infiintat inca din anul 1939. Nu numai ca exista si astazi pe piata, dar chiar este extrem de cunoscut si de recomandat, datorita calitatii premium a blanurilor.

0 Shares
You May Also Like