Sfaturi de baza pentru aplicarea unei folii de protectie pe telefon

0 Shares
0
0
0

Sfaturi de baza pentru aplicarea unei folii de protectie pe telefonTocmai ti-ai cumparat o folie sticla Sony si vrei sa o pui pe ecranul telefonului tau? Iti oferim cateva sfaturi de baza si idei generale care se aplica de obicei la toate telefoanele. Telefoanele inteligente, ipod-urile, aparatele de fotografiat sau alte dispozitive electronice sunt investitii mari si foarte importante. Cu toate acestea sunt foarte rapid deteriorate si ecranele sunt cele mai supuse la riscuri motiv pentru care este cazul sa te orientezi spre cele mai bune huse pe care sa le pui cu atentie la detalii conform instructiunilor producatorului pe care le vei gasi de obicei pe ambalaj. Daca simti ca nu te descurci este bine sa lasi profesionistii de la un service GSM sa iti puna husa. Nu costa mult si va fi gata in cateva minute.

Nu uita sa citesti si toate sfaturile noastre de amplasare a unei huse pe ecranul telefonului tau pentru ca in final lucrarea sa fie facuta perfect si sa nu apara acele urme inestetice pe ecran cauzate de aerul care ramane la interior.

Poti aplica folia fara sa folosesti un aplicator

Cumpara-ti o folie de ecran pentru inceput. Acestea vin de obicei gata taiate si nu trebuie sa le mai faci nimic pentur ca daca le cumperi pe cele originale se vor potrivi perfect. Chiar si atunci cand folia nu este originala ai macar grija in continuare la modelul de telefon pentru care a fost produsa.  Sunt mai multe materiale de baza din care poti sa alegi deci nu iti face griji, chiar daca la inceput pare ca nu intelegi nimic despre folii vei descoperi subit cat de bune sunt atunci cand ai mare nevoie de protectie.

Semi-tari, slick, transparent ca sticla normala sau ca flacoanele de medicamente din materiale cum este PET-ul, acestea sunt cele mai comune folii dar si cele mai bune de pe piata. Variatiile Gimmicky, cum ar fi folia semi-reflectorizanta sau mata, pot fi distractive, dar mai putin practice, deci poti trece clar peste astfel de probleme si detalii si te poti concentra pe altele mult mai importante care chiar conteaza.

Sticla foarte tare si transparenta ar trebui sa aiba un strat de plastic pentru a se fixa bine si pentru a tine ecranul montat chiar si atunci cand acesta este deteriorat. Acestea sunt folii foarte rezistente la zgarieturi dar sunt fragile si tind sa se dezintegreze in timpul utilizarii incepand de la margini.

Policarbonatul si alte substante dure ofera protectie directa impotriva impactului. In aceasta gama foliile nu sunt foarte rezistente la zgarieturi insa daca urmele fine de pe ecran nu sunt importante pentru tine poti alege o astfel de folie desi exista clar si variante mai bune. De asemenea, aceste materiale pot reduce precizia ecranului tactil.

Vinil sau plastic. Aceste tipuri de folii impiedica foarte bine aparitia urmelor insa nu este cel mai rezistent de pe piata. Conform cu ce am prezentat mai sus sunt si folii mai bune care merita investitia si care iti vor proteja foarte bine telefonul fara sa se strice rapid.

0 Shares
You May Also Like