Cele mai populare aplicatii de pe Android

0 Shares
0
0
0
Cele mai populare aplicatii de pe Android

Android este cel mai popular sistem de operare pentru smartphone-uri si tablete, iar calitatea aplicatiilor dezvoltate de dezvoltatori a crescut vertiginos in ultimii ani. Astazi, multe aplicatii Android concureaza cu aplicatiile iPhone si iPad in ceea ce priveste designul si functionalitatea.

Practic, cu un simplu smartphone sau tableta cu Android, se pot citi rapid cele mai recente stiri, se pot salva documente si imagini in cloud, se poate stabili programul prin aplicatia Calendar si se poate chiar invata o limba straina. Vizitati inlocuire acumulator Xiaomi daca din cauza bateriei nu puteti folosi crect aplicatiile.

1.      WhatsApp

Pe langa mesajele text si apelurile vocale, exista multe modalitati excelente de a pastra legatura cu prietenii sau chiar de a crea relatii noi direct de dispozitivul mobil

Probabil ca cel mai popular dintre toate acestea este WhatsApp Messenger , care a devenit destul de omniprezent in era smartphone-urilor, cel putin in Occident. Motivele pentru aceasta sunt numeroase, serviciul fiind gratuit, permitand mai multe chaturi de grup, posibilitatea de a partaja videoclipuri, imagini si audio, fara taxe internationale, plus apeluri gratuite catre alti utilizatori prin conexiuni Wi-Fi.Un bonus suplimentar este ca functioneaza cu PC-ul sau Mac prin intermediul aplicatiei WhatsApp Web.

2.      Youtube

In cazul dispozitivelor care ruleaza un sistem Android, in cele mai multe cazuri aceasta aplicatie este deja pre-instalata in memoria telefonului mobil. Youtube ofera spectatorilor o gama foarte larga de content video de calitate, de la tutoriale DIY pana la meciuri sportive. Acest serviciu ofera o selectie uriasa de vlogging, emisiuni de divertisment, chiar permitand redarea de muzica pe dispozitivul de tip smartphone.

3.            Amazon Kindle

Dispozitivele Amazon Kindle ar putea fi una dintre cele mai bune modalitati de a citi carti electronice, dar datorita aplicatiei Kindle (gratuita cu access limitat), este posibila utilizarea telefonului sau a tabletei pentru a citi titlurile preferate. Selectia de titluri disponibile este cea mai mare din domeniul e-readingului si audiobooks.

4.            Google Docs

Desi majoritatea telefoanelor Android au deja programele Microsoft Office preinstalate, Google Docs ofera servicii imbunatatite fata de clasica applicatie Microsoft Word. Sistemul de proofreading si de corectare a greselilor gramaticale este mult mai avansat, iar accesul usor si simplu reprezinta inca un avantaj.

5.      Brave Browser

Dispozitivele de tip Android vin echipate cu Browserul Google Chrome. Acest motor de cautare beneficiaza de viteze foarte mari de navigare si de o buna comunicare cu alte device-uri pentru a facilita sincronizarea datelor. Brave este un browser inedit construit peste aplicatia Google Chrome. Acesta ofera functia de blocare a reclamelor fara a fi nevoie de alte addon-uri pentru a face asta.

Sistemul blocheaza reclamele si pop-up-urile suspecte pentru a proteja utilizatorul de potentialele pericole online. Un alt avantaj al acestui browser este rasplata. Folosind Brave, userul poate opta pentru afisarea unor reclame in notificari, astfel ,utilizatorul este rasplatit in cryptomonede, primind in schimb monede BAT.

Aceste monede vor fi stocate intr-un portofel virtual, sau, daca se doreste, se pot face donatii catre bloggerii favoriti sau artistii preferati de pe platforme precum Youtube. Interfata browserului este foarte similara cu cea a Google Chrome-ului, astfel navigarea acesteia nu este prea dificila.

0 Shares
You May Also Like
Ce este cardiomiopatie hipertrofica?

SanatateCe este cardiomiopatie hipertrofica?

Cardiomiopatie hipertrofica este o boala a muschiului cardiac caracterizata printr-o crestere a grosimii peretelui ventriculului stang (hipertrofie ventriculara…