Unde inchei o asigurare pentru masina?

0 Shares
0
0
0

Unde inchei o asigurare pentru masina?In cazul in care esti sofer, cu siguranta esti constient de importanta pe care o are o polita de asigurare rca, asa ca trebuie sa iti platesti noua polita inainte ca polita veche sa expire, insa poti alege ca polita noua sa fie valabila din urmatoarea zi de cand iti expira polita veche, pentru a nu ramane descoperit daca trebuie sa circuli cu masina.

Este foarte important sa inchei o noua polita de asigurare rca la timp, pentru a nu circula cu masina fara asigurare, pentru ca in mod evident nu te vei afla intr-o situatie prea placuta in cazul in care vei fi depistat in trafic de catre vreun echipaj de la politia rutiera.

Mai mult decat atat, ai nevoie de o polita de asigurare valabila, pentru ca si in cazul producerii unui accident, chiar daca nu esti vinovat de producerea acestuia, indiferent ca la fata locului soseste un echipaj de la politie, sau ca inchei cu soferul vinovat o constatare amiabila pentru a-ti repara masina pe asigurarea lui, ai nevoie de o polita rca valabila.

Daca soferul vinovat iti va oferi asigurarea lui pentru ca toate cheltuielile privind reparatia masinii tale sa fie suportate de catre firma la care el este asigurat, trebuie incheiata constatrea amiabila, iar acolo sunt necesare datele de pe polita acestuia de asigurare, dar si datele de pe polita ta de asigurare, pentru ca practic, fara datele de pe ambele asigurari auto, constatarea amiabila nu este valabila Asadar, este foarte important sa detii o polita de asigurare rca valabila.

In caz contrar, constatarea amiabila nu va fi valabila pentru ca nu este completata in totalitate, iar daca la fata locului va sosi si un echipaj de la politia rutiera, vei fi tras la raspundere si amendat pentru ca ai circulat pe drumurile publice cu un autoturism fara a detine o polita de asigurare rca valabila.

Ei bine, dupa cum se poate vedea, polita de asigurare rca are o importanta majora, asa ca trebuie ca masina ta sa detina tot timpul o polita de asigurare valabila.

Vei putea incheia o polita de asigurare la una din agentiile firmelor de asigurari de la tine din oras. Cu siguranta vei gasi o firma de asigurari in oras, pentru a incheia o polita de asigurare.

Vei putea alege sa iti inchei polita de asigurare online, iar astfel vei putea afla care sunt toate preturile pentru asigurarea masinii tale (acestea fiind diferite de la o firma la alta), si vei putea alege cea mai atractiva oferta.

Nici ideea de a incheia polita de asigurare la un broker de asigurari nu este una tocmai rea, insa acolo vei plati mai multi banuti, pentru ca brokerul va incasa comision pentru fiecare polita incheiata.

Pana la urma insa, conteaza mai putil locul in care inchei polita de asigurare, in timp ce aspectul important este sa ai polita valabila, indiferent de firma pentru care ai optat, sau de agentia unde ai incheiat polita, sau daca aceasta este online sau nu.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi un laptop?

BlogCum alegi un laptop?

Atunci cand ai nevoie sa iti alegi un echipament pentru acasa fie poti sa iti indrepti atentia spre…