De ce trebuie sa tii cont cand iti alegi paltonul?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care temperaturile de afara incep sa scada din ce in ce mai mult, este cat se poate de firesc ca fiecare femeie sa se gandeasca din ce in ce mai mult la articolele de vestimentatie ideale pentru sezonul rece.

Ei bine, de regula femeile isi indreapta atentia spre paltoane dama atunci cand sezonul rece bate la usa, iar aceasta alegere a femeilor este cat se poate de logica din moment ce paltoanele de dama sunt si foarte calduroase, si mai sunt si elegante.

Femeile mici de statura, care isi doresc sa para putin mai inalte, ar fi indicat sa isi indrepte atentia spre un palton care sa aiba o lungime pana undeva deasupra genunchiului la 3 – 5 centimetri, pentru ca astfel articolul vestimentar alungeste linia piciorului.

Exista situatii in care femeile isi doresc sa ofere mai mult volum tinutei, sau isi doresc sa scoata in evidenta formele, asa ca in aceste doua situatii ar fi indicat un model de palton de dama prevazut cu centura in talie. Un asemenea palton creaza mereu impresia unei siluete de tip clepsidra.

In cazul femeilor care au umerii mai lati decat soldurile, indicate ar fi acele paltoane de dama care sa aiba gulerul in V.

Textura reprezinta fara doar si poate un alt aspect foarte important pe care trebuie sa il aiba in vedere femeile care au nevoie de un palton de dama. Chiar daca se poarta hainele de blana artificiala (blana falsa), o femeie care alege sa poarte un palton elegant va iesi de fiecare data in evidenta si va impresiona prin eleganta, stil si bun gust.

Culoarea paltonului reprezinta deasemenea un detaliu foarte important de care trebuie sa tina cont femeile care se afla in cautarea unei asemenea piese de vestimentatie. Exista femei care isi doresc sa faca fel si fel de experimente si care isi indreapta atentia spre paltoane care sa aiba diferite culori.

Femeile care isi doresc paltoane elegante si care sa le scoata mereu in evidenta intr-un mod pozitiv, isi vor indrepta atentia spre acele paltoane inchise la culoare, cum ar fi paltoanele negre. Acestea au fost, sunt si cu siguranta vor fi mereu la moda.

Paltoanele de culoare bleumarin pot reprezenta deasemenea o solutie indicata pentru femei, la fel ca si paltoanele gri deasemenea.

Lungimea paltonului reprezinta un alt aspect important pe care trebuie sa il aiba in vedere femeile care isi doresc o astfel de piesa de vestimentatie.

Aici trebuie precizat ca pentru femeile de peste 40 de ani, pot fi indicate chiar si acele paltoane lungi pana in pamant, dar si paltoanele pana deasupra genunchilor sau cele pana in talie. In schimb, domnisoarele de regula vor purta paltoane lungi pana in talie sau pana deasupra genunchilor.

Un exemplu ideal pentru femeile care isi doresc sa poarte o asemenea piesa vestimentara ar putea fi reprezentat de un PALTON – CHIMONO DIN LANA CREM SI BLANA ECO DE CATIFEA, insa femeile pot avea si alte optiuni.

Asadar, acestea sunt cateva detalii importante in functie de care se poate alege un palton de dama.

0 Shares
You May Also Like