Decoratiuni exterioare de Craciun, idei originale

0 Shares
0
0
0

Decorarea interiorului de Craciun este la fel de importanta ca decorarea gradinii de  aceste sarbatori. Acest lucru contribuie la extinderea spiritului Craciunului si la crearea unei atmosfere festive foarte potrivite pentru aceste zile.

Prin urmare, in acest articol vom vorbi despre decorarea exterioara de Craciun pe care o puteti face cu usurinta daca locuiti intr-o casa. Pe de alta parte, cei care locuiesc intr-un apartament va sfatuiesc sa pariati pe lumini pentru a va decora exteriorul-  instalatii de Craciun exterior.

Decoratiuni de Craciun in aer liber

O idee foarte originala  pentru decorarea in aer liber de Craciun este plasarea  temei Betleemului. In gradina ta poti pune figurile Mariei, ale lui Iosif si ale copilului pentru a decora. Pentru a le face vizibile pe timp de noapte, puteti infasura niste becuri de Craciun in jurul figurinelor.

Decorarea exteriorului casei tale cu figurile betleemului

Pe de alta parte, puteti face, de asemenea, un Betleem mai mare, cu mai multe figuri si puteti, de asemenea, sa infiintati o casa mica in spatele figurilor si sa creati scena nasterii lui Isus. In plus fata de figurile umane, puteti adauga cateva figuri de animale si ingeri si le puteti decora cu lumini, astfel incat sa straluceasca noaptea.

Un cerb foarte modern si elegant, cu lumini pentru a decora gradina

Un decor de Craciun in aer liber foarte original si modern este cerbul. Aceste figurine vor creste stilul si eleganta gradinii tale. De asemenea, puteti opta pentru figurine cu becuri incorporate. In acest fel nu va trebui sa le adaugati singur.

Pe de alta parte, trebuie sa avem in vedere si faptul ca noaptea, cand becurile lumineaza figura daca exista zapada, luminile se vor reflecta in culoarea lor alba, iar iluminarea va fi mai mare.

Un decor foarte original pentru gradina de Craciun, cu figurine cu lumini

Puteti opta, de asemenea, pentru unele decoratiuni de Craciun  cu cerbi, un barbat si o caprioara de sex feminin. De obicei, aceste figurine vin si cu lumini incorporate si puteti adauga alte detalii decorative .Cu aceste figurine, veti creste, de asemenea, iluminatul de Craciun al casei dvs.

Unii porumbei pentru decorarea exteriorului casei tale

Pe de alta parte, figurinele pentru care mai puteti opta pot fi, de asemenea, porumbei … sa zboare sau sa aterizeze. Poti alege un porumbel  ( figurina)  pentru a-l aseza in gradina ta sau poti opta pentru doi porumbei.

Cei doi porumbei, ca si cei doi cerbi, pot simboliza dragostea familiei si atmosfera confortabila a interiorului. In acest fel, decorarea exterioara de Craciun va transmite mai multe sentimente si senzatii decat decorul traditional.

Decorarea gradinii de Craciun cu personaje de desene animate

Pe de alta parte, personajele desenelor animate sunt si decoratiuni de Craciun pentru exterior foarte potrivite pentru aceste sarbatori, mai ales daca vin dintr-un desen in care zapada apare continuu. Aceste papusi vor crea un decor exterior de Craciun de care copiii tai se vor bucura la maxim. Aceste papusi pot veni si cu lumini incorporate, dar le puteti gasi si realizate dintr-un material care se aprinde noaptea.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegi un laptop?

BlogCum alegi un laptop?

Atunci cand ai nevoie sa iti alegi un echipament pentru acasa fie poti sa iti indrepti atentia spre…