Idei inovatoare pentru aplicatii mobile in 2021

0 Shares
0
0
0
Idei inovatoare pentru aplicatii mobile in 2021

Cauti o idee de aplicatie mobila de pornire unica si inovatoare? Ai ajuns in locul potrivit. In acest articol vei gasi o scurta lista de idei de aplicatii mobile care sunt fie foarte solicitate de clienti, fie nu au fost construite inca.

Alegand una dintre aceste idei de aplicatii in tendintete poti apropia cu un pas de succesul in dezvoltarea aplicatiilor mobile.  

Aceste idei vor fi apreciate si instalate pe mii de telefoane mobile daca vor fi implementate, deci daca ai in plan sa creezi aplicatii pentru telefon, iata mai multe idei de la care sa pornesti. Nu este greu sa obtii cele mai bune aplicatii si tot ce trebuie sa faci este sa cauti cele mai bune idei.

Aplicatie de mesagerie cu Avatar 3D – idei noi in pas cu tendintele actuale

Dezvoltarea unei aplicatii de mesagerie instantanee care sa permita utilizatorilor sa traiasca o viata virtuala, asa cum doresc, poate fi o optiune excelenta. Poti adauga functii precum crearea si personalizarea avatarului, chatul in 3D cu un messenger in aplicatie, socializarea si multe altele.

Pentru a intelege cum poti dezvolta o astfel de aplicatie, poti trece prin IMVU si verifici modelul sau de afaceri. Adauga cateva functii suplimentare pentru a face aplicatia sa se deosebeasca de cele care exista deja pe piata. O companie cu experienta in dezvoltarea aplicatiilor mobile te poate ajuta in acest sens.

Aplicatie Live Streaming – Idee de aplicatie simpla si populara

Transmiterea video live incurajeaza utilizatorii sa transmita in direct catre publicul din intreaga lume. Aceste aplicatii pot fi accesate de pe orice dispozitiv Android sau iOS cu specificatii minime. Postarea video este vizibila pe pagina sau profil pentru persoanele care au transmis-o. Aplicatia are, de asemenea, un segment specializat, unde utilizatorii pot gasi faimoasele fluxuri de urmat.

Aplicatia AI Personal Trainer

Cu majoritatea oamenilor care isi reproseaza stilul de viata agitat ca fiind unul dintre cele mai mari motive pentru care nu viziteaza sali de sport si cluburi de fitness, antrenorii personali AI s-au dovedit a fi solutia ideala. Aceste aplicatii de formare virtuala bazate pe AI permit utilizatorilor sa se antreneze acasa exact asa cum lucreaza in salile de sport.

Adaugand in cont cateva detalii, cum ar fi masuratorile corpului, nivelul actual de fitness si obiectivele de fitness, un utilizator poate obtine un plan de antrenament personalizat.

Cu ajutorul tehnicilor de inteligenta artificiala, aceste aplicatii pot spune, de asemenea, utilizatorului daca pozitia corpului, in timpul unui exercitiu, este corecta sau nu. Intrucat pe piata sunt disponibile aplicatii de antrenor personal AI limitate , poti considera ca aceasta ar fi o idee de pornire geniala pentru a avea succces.

Aplicatie de consultare video live la cerere

Aceasta ar fi o aplicatie pentru a introduce un nou mod de a consulta experti in diverse domenii (inginerie, asistenta medicala, juridica, IT si finante, educatie, afaceri si antreprenori) printr-un apel video sau audio. Cu aceasta aplicatie, nici macar nu trebuie sa iesi din casa pentru a primi sugestii si sfaturi valoroase de la consultanti experimentati aflati in locatii indepartate.

0 Shares
You May Also Like
Ce este cardiomiopatie hipertrofica?

SanatateCe este cardiomiopatie hipertrofica?

Cardiomiopatie hipertrofica este o boala a muschiului cardiac caracterizata printr-o crestere a grosimii peretelui ventriculului stang (hipertrofie ventriculara…