Geanta Zevo te tine de mana in fiecare zi

0 Shares
0
0
0

Gentile ne ofera o “mana” de ajutor in fiecare zi si aduc un plus de originalitate fiecarei tinute. O gama variata de produse deosebite ofera imaginatiei libertatea de a-si extinde orizontul. Fiecare tinuta prinde viata de la o geanta asortata perfect sau asortata oricarui tip de haine.

Calitate si stil

Orice investitie conteaza. Important este ca produsul cumparat sa atinga asteptarile. Gentile Zevo din piele naturala ating nivelul de calitate in raport cu pretul la care se ofera si gama larga de produse permite ca fiecare dorinta in materie de genti sa fie indeplinita.

Actualizarea modelelor in functie de cerinte si trend-ul actual are ca scop mentinerea pe piata la standarde inalte. Pentru fiecare persoana conteaza aspectul si fiecare isi pune amprenta in propria vestimentatie si accesorizare pentru a-l personaliza. Gentile reprezinta acel strop de personalizare si unicitate.

O geanta pentru fiecare zi

Sunt categorii diverse pentru fiecare eveniment din viata noastra. Orice zi poate aduce o noua oportunitate sau activitate la care trebuie sa participam, astfel in garderoba noastra putem adauga cate o geanta dama potrivita pentru orice avem nevoie. Exista categorii variate dintre care putem alege cum ar fi:

  • Genti piele
  • Genti office
  • Genti de mana
  • Genti de umar
  • Genti shopper
  • Genti tip postas
  • Genti laptop
  • Borsete din piele
  • Genti ocazie
  • Genti de plaja

Geanta pentru iesiri in oras

Geanta perfecta este cea in concordanta cu starea de spirit de care dispunem. Este important sa lasam aspectul sa ne reprezinte la prima vedere, de aceea o tinuta trebuie accesorizata cu geanta potrivita.

O varianta de luat in considerare care mi se pare potrivita pentru o iesire in oras sau o intalnire este geanta de la Zevo din piele naturala intoarsa, potrivita pentru un look elegant, cu o dimensiune potrivita si spatiu perfect pentru strictul necesar de depozitare al lucrurilor indispensabile: chei, bani, telefon, ruj, servetele si alte lucruri personale necesare.

Aceasta este usor de purtat avand posibilitatea de a fi purtata pe umar si are un aspect deosebit datorita culorii indraznete si design-ului elegant si simplu.

Gentile reprezinta un lucru necesar in viata unei femei si este nevoie de acestea pentru a avea toate obiectele la indemana in orice moment. Compartimentarea gentilor este necesara pentru a gasi ceea ce cautam in timp util si buzunarele de la gentile Zevo ofera acest lucru pentru a oferi o organizare in tot amalgamul de lucruri din geanta unei femei, unde orice barbat se pierde.

Contact:

office@zevo.ro

0721570026

0 Shares
You May Also Like