Avantaje și plusuri la procedura de mărire buze

0 Shares
0
0
0

Mărirea buzelor a fost de multă vreme o procedură familiară și populară, care se efectuează din motive estetice. Procedura de mărire buze nu este doar un tribut adus modei, ci și o oportunitate de a scăpa de îndoiala de sine, de a crește stima de sine, de a corecta dezechilibrul în volumul buzelor superioară și inferioară. Cea mai sigură și populară metodă, este procedura de mărire buze cu acid hialuronic. Acidul hialuronic face parte în mod normal din țesuturile conjunctive, nervoase și epiteliale. În ​​organism nu intră în conflict cu fluidele biologice și nu este respins, nu provoacă alergii și este excretat în mod natural.

După biotransformare și îndepărtarea hialuronatului, buzele revin în aceeași stare ca înainte de procedură. În același timp, forma și tonul nu se schimbă și chiar are loc o întinerire, deoarece substanța îmbunătățește diviziunea celulară și stimulează sistemul imunitar. Acest lucru ajută la eliminarea semnelor modificărilor legate de vârstă ale buzelor, precum ridurile, cutele, pielea uscată, pierderea volumului, pierderea luminozității. După procedură, vei vedea rezultatul aproape imediat și procesul poate fi corectat.

Cum se efectuează procedura de mărire buze?

Procedura este efectuată în ambulatoriu și nu necesită aproape nicio pregătire prealabilă. Buzele sunt unse cu o crema analgezica. După ce sensibilitatea scade, medicul injectează acid hialuronic în anumite puncte. Pentru a face acest lucru, utilizează un ac subțire. Acul intră în stratul subcutanat pentru a introduce acidul hialuronic, iar conturul să fie vizibil. Administrarea în profunzime a acidului hialuronic, poate provoca microembolism vascular. La o administrare, doza maximă este de 1,5 ml sau 30 mg. Introducerea porționată a umpluturii permite ca acesta să fie distribuit uniform în țesuturi. După introducere, medicul distribuie ușor umplutura, prevenind formarea neregulilor. Întreaga procedură durează 30-35 de minute.

Mărire buze – Perioada de recuperare 

Mărirea buzelor cu acid hialuronic nu necesită o perioadă de reabilitare, deoarece procedura nu este traumatică și nu există incizii. Pot exista roșeață și umflătură la locul injectării, dar aceste simptome dispar de la sine după câteva zile. În primele 3-4 zile, trebuie să abandonezi manipulările în zona buzelor și să aplici produse cosmetice decorative. Acidul hialuronic se descompune mai repede sub influența razelor solare și a temperaturilor ridicate, așa că este necesar să eviți să mergi la saună, baie, solar sau la plajă în această perioadă. După 10-12 zile, se recomandă să mergi la cosmetolog pentru o examinare. Dacă există simptome neplăcute, acestea trebuie exprimate medicului pentru a evita disconfortul și posibilele complicații.

Mărire buze – Plusuri evidente

Acidul hialuronic biosintetizat are o durată limitată. Prin selectarea corectă a produsului și respectarea regulilor procedurii, forma frumoasă a buzelor este păstrată timp de 15-18 luni. Cu un metabolism rapid, medicamentul poate fi excretat de organism mai repede. O a doua procedură poate fi efectuată de îndată ce pacienta decide să-și ajusteze buzele. În cazul procedurii de mărire buze, plusurile sunt evidente: vei avea o formă minunată a buzelor, așa cum visezi de mult timp, îți vei admira în fiecare zi volumul minunat al buzelor tale luxoase, vei părea mult mai tânără, deoarece micile riduri neplăcute din jurul gurii vor dispărea. Buzele sunt hrănite cu umiditate și vitamine, iar procedura este sigură și fără semne de injecție după câteva zile.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt căștile antifonice

SanatateCe sunt căștile antifonice?

Când vine vorba de protecţia auzului în medii zgomotoase, căştile antifonice reprezintă o soluție eficientă şi totodată accesibilă.…
Ce este cardiomiopatie hipertrofica?

SanatateCe este cardiomiopatie hipertrofica?

Cardiomiopatie hipertrofica este o boala a muschiului cardiac caracterizata printr-o crestere a grosimii peretelui ventriculului stang (hipertrofie ventriculara…
Ce sunt carjele ortopedice

SanatateCe sunt carjele ortopedice?

Carjele ortopedice reprezintă un sprijin indispensabil în viața multor persoane care întâmpină dificultăți la mers, fie din cauza…